WK logo%20nieuw%202021%28Transp%29

home

Diensten

cv ketel

over ons

contact

whatsapp-wk

Karekiet 27, Mijdrecht
06-107 17001
info@wk-totaalinstallaties.nl

Zeer professioneel en een hele fijne communicatie.
Er wordt ook snel gereageerd op vragen, wij zijn dik tevreden.

Karekiet 27, Mijdrecht
06-107 17001
info@wk-totaalinstallaties.nl

Wilt u meer weten over ons bedrijf?
Ga naar 'over ons' om verder te kijken.

Volledig  
Elektrische
Warmtepomp

Principes van een
volledig elektrische warmtepomp

Efficiënt

De volledig elektrische warmtepomp werkt heel efficiënt bij een lage temperatuur verwarming. Wel moet de woning goed geïsoleerd zijn om optimale omstandigheden te creëren zodat de pomp op zijn best kan presteren. Lage temperatuur verwarming zorgt er namelijk voor dat de warmtepomp efficiënt kan werken. De laatste tijd komen er overigens steeds meer hoge temperatuur warmtepompen op de markt. Met deze warmtepompen is een overstap naar volledig elektrisch gemakkelijker.

Schoon

Een volledig elektrische warmtepomp is goed voor het klimaat: uw CO2-uitstoot voor verwarming daalt met zo'n 45 tot 55 procent. En ook uw energierekening gaat omlaag.

Een volledig elektrische warmtepomp is geschikt voor huizen met goede tot zeer goede isolatie. De warmtepomp heeft een voorraadvat voor warm water. U combineert hem met vloerverwarming, wandverwarming of radiatoren die veel warmte kunnen afgeven.


Flexibel

Door het thermisch vermogen van warmtepompen te variëren, of een pool van warmtepompen aan- en uit te schakelen, kan op elk moment het gevraagde elektrisch vermogen gevariëerd worden. Deze flexibiliteit in elektriciteitsafname kan op verschillende manieren ingezet worden om de pomp zo efficiënt mogelijk te laten werken. 

Zuinig

In een redelijk geïsoleerde hoekwoning (3 personen) bent u zo’n €1.000 per jaar kwijt aan gas voor verwarming en warm water (1.000 m3). Met een warmtepomp gaat u stroom in plaats van gas gebruiken. U bent €300 tot €500 goedkoper uit. Gaat u ook elektrisch koken, dan kan uw gasaansluiting de deur uit. Dat scheelt nog eens €260 per jaar.

Toekomstbestendig

Met een warmtepomp bent u klaar voor de toekomst. De aarde verdient iets schoners dan nu. Een warmtepomp is zeker een stap in de goede richting. Doordat dit product efficiënt, schoon, flexibel en zuinig is, zult u er jarenlang profijt van hebben. 


Long life

Een volledig elektrische warmtepomp is gemaakt van duurzame onderdelen waardoor dit product ook verzekerd is van een lang leven. Het heeft namelijk minder bewegende onderdelen, is zuiniger in verbruik dan een traditionele cv-ketel en wordt geplaatst door een erkende gecertificeerde monteur. Kortom, een product dat de moeite waard is.

Wat zijn de gemiddelde kosten om volledig elektrisch te gaan?

Om een warmtepomp aan te schaffen, te installeren en uiteraard te laten onderhouden moet u rekening houden met een bepaalde richtprijs zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Aanschaf

Vanaf €8.999 hebt u een goedkope oplossing om volledig elektrisch te gaan.

Subsidie aanvraag mogelijk

Voor ieder huishouden of bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden om subsidie aan te vragen. Vraag in uw gemeente naar de mogelijkheden.


Geïnteresseerd? Klik op de button hieronder

Kostenberekening 1
Offerte aanvraag doen? Klik hier

Openingstijden: ma-vr 8:00 -17:00 |  za-zo alleen op afspraak

WK logo%20nieuw%202021%28Transp%29

De beste keuze in installatie techniek

Contact ons

Hoofdweg 68, 3641PT Mijdrecht

 +31 6 107 17001

info@wk-installaties.nl

www.wk-installaties.com

Ontworpen door
Designers van foto-webdesign
Foto webdesign%2060x60%20%28vierkant%29